Winnaars hebben een plan
Dinner Event - Sven Nys

Schakel nu een versnelling hoger!

We willen allemaal succesvol zijn, maar wat we nodig hebben is een plan. Een plan dat je vertelt welke stappen je moet zetten om je doel zo efficiënt mogelijk te bereiken. Een plan om je doel  sneller en met meer kwaliteit te bereiken.

Grote Markt 19 – Brussel

Donderdag 23 maart 2023

START BINNEN:

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

Counting Down To 23 november 19u

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Programma

Exclusief Dinner Event met Sven Nys. 

Dit inspirerend Dinner Event over succes, kwaliteit en gedrevenheid zal elke gedreven ondernemer inzicht geven in het (sneller)behalen van zijn doelen op een kwalitatieve en succesvolle manier.

Met veel plezier heb je als ondernemer een uitnodiging van ons, M2Q, mogen ontvangen. Het zou dan ook TOP! zijn mocht je hier je komst bevestigen.

Het Dinner Event start om 19u stipt en eindigt omstreeks 23u

Locatie: Grote Markt 19 – 1000 Brussel

Ontvangst door Jürgen Meheus (CEO M2Q)

Jürgen Meheus, CEO en managing partner van M2Q ontvangt alle genodigden met een heerlijk aperitief en hapjes.

Test Automatisatie – Een Software Oplevering Accelerator? Door Dirk Sundermann

De snelheid van oplevering en kwaliteit zijn key om een versnelde Time to Market te realiseren. Is de oplossing automation, dewelke helpt om de tijd van testen te reduceren, of kun je beter investeren in Low Code Test Automation Tools?

Dinner

"Winnaars hebben een Plan" door Sven Nys

Hoe zorg je ervoor dat je je passie zo lang en zo gezond mogelijk kunt blijven beoefenen? Hoe leg je de lat net hoog genoeg, zodat je kunt blijven groeien? Hoe ga je om met stress en kritiek? En hoe vermijd je het gevreesde zwarte gat? Als sportman heeft Sven Nys een antwoord gevonden op al die levensvragen.

Dessert & Networking

Sven Nys

Sven Nys is – zo zegt hij het zelf – afgestudeerd aan de universiteit van het veldrijden, een mooie én harde leerschool waarin hij bakken ervaring en levenswijsheid heeft opgedaan. In Winnaars hebben een plan schudt hij de modder van zich af en deelt hij voor het eerst hoe hij geëvolueerd is van verlegen jongetje tot de manager, ondernemer en vader die hij nu is.

Dirk Sundermann

Servant Leader, Agile believer en Change-adept met bewezen prestaties in het helpen en begeleiden van organisaties, teams en teamleden in hun agility en change journey. Geen dogmatische aanpak en focus op het behalen van de gewenste resultaten. Teams beter laten werken en het werkplezier verbeteren is de reden waarom ik dit doe en dat geeft mij voldoening.

Onze Sprekers

Ontmoet onze sprekers Sven Nys, and Dirk Sundermann – M2Q

Bevestig UW komst

23 maart 2023

van 19:00 tot 23:00

Adres: Grote Markt 19 – Brussel

DINNER EVENT

BEDANKT
VOOR JE INSCHRIJVING

Twee weken voor het event ontvang je van ons een herinnering met alle praktische informatie. Noteer 23 maart 2023 om 19u alvast in je agenda!

Met vriendelijke groeten,

Jürgen Meheus
CEO M2Q nv