Winnaars hebben een plan
Dinner event

Schakel nu een versnelling hoger!

We willen allemaal succesvol zijn, maar wat we nodig hebben is een plan. Een plan dat je vertelt welke stappen je moet zetten om je doel zo efficiënt mogelijk te bereiken. Een plan om je doel  sneller en met meer kwaliteit te bereiken.

Grote Markt 19 – Brussel

Donderdag 1 december 2022

START OVER >>>

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

Counting Down To 23 november 19u

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Check the Schedule

Dit inspirerend Dinner Event  over succes, kwaliteit en gedrevenheid, met topsporter Sven Nys als hoofdspreker, zal elke gedreven ondernemer inzicht geven in het (sneller)behalen van zijn doelen op een kwalitatieve en succesvolle manier.

Met veel plezier heeft u als ondernemer een uitnodiging van ons, M2Q, mogen ontvangen. Het zou dan ook TOP! zijn mocht u hier uw komst bevestigen.

Het dinner event start om 19u stipt en eindigt omstreeks 23u00

Locatie: Grote Markt 19 – 1000 Brussel

Ontvangst door Jürgen Meheus (CEO M2Q)

Jürgen Meheus, CEO en managing partner van M2Q ontvangt alle genodigden met een heerlijk aperitief en hapjes.

Test Automatisatie – Een Software Oplevering Accelerator? Door Dirk Sundermann

De snelheid van oplevering en kwaliteit zijn key om een versnelde Time to Market te realiseren. Is de oplossing automation, dewelke helpt om de tijd van testen te reduceren, of kun je beter investeren in Low Code Test Automation Tools?

Shift-left of quality is one approach that focuses on introducing quality and validation in earlier stages of the development of the software applications, processes, and services. However, it often stops at development i.e., letting developers do some testing.

Getting the benefits of shift-left requires a more elaborate approach and an engraining in the organisation.

Topics:

  • Shift Left of Quality
  • Business & Technical Complexity
  • Embedding in the Application Lifecycle Management
  • Measuring Outcome
  • Evaluation of Quality Maturity

Dinner

"Winnaars hebben een Plan" door Sven Nys

Hoe zorg je ervoor dat je je passie zo lang en zo gezond mogelijk kunt blijven beoefenen? Hoe leg je de lat net hoog genoeg, zodat je kunt blijven groeien? Hoe ga je om met stress en kritiek? En hoe vermijd je het gevreesde zwarte gat? Als sportman heeft Sven Nys een antwoord gevonden op al die levensvragen.

A paradigm shift is needed towards a true value-based and user-centric ICT-development.

Our new range of services enables oragnizations to make that shift and come out on top.

Topics:

  • Intelligence Based Improvement
  • Software Delivery Lifecycle
  • Industrialization
  • Quality Assurance

Dessert & Networking

Sven Nys

Sven Nys is – zo zegt hij het zelf – afgestudeerd aan de universiteit van het veldrijden, een mooie én harde leerschool waarin hij bakken ervaring en levenswijsheid heeft opgedaan. In Winnaars hebben een plan schudt hij de modder van zich af en deelt hij voor het eerst hoe hij geëvolueerd is van verlegen jongetje tot de manager, ondernemer en vader die hij nu is.

Dirk Sundermann

Servant Leader, Agile believer en Change adept met bewezen prestaties in het helpen en begeleiden van organisaties, teams en teamleden in hun agility en change journey. Geen dogmatische aanpak en focus op het behalen van de gewenste resultaten. Teams beter laten werken en het werkplezier verbeteren is de reden waarom ik dit doe en dat geeft mij voldoening.

Our Speakers

Meet our speakers Sven Nys, and Dirk Sundermann – M2Q

Bevestig UW komst

1 december 2022

van 19:00 tot 23:00

Adres: Grote Markt 19 – Brussel