Begin nu met het optimaliseren van uw digitale gebruikerservaring!

Met Crowdtesting kunt u echte eindgebruikers, in reële omstandigheden, in uw testproces integreren. U kiest uw specifieke doelgroep uit een pool van testers wereldwijd en maakt daarbij gebruik van verschillende demografische criteria.

De Crowd is 24/7 beschikbaar voor snelle, onbevooroordeelde en waardevolle feedback over de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van uw websites, mobiele apps, chatbots of games door de ogen van uw eindgebruikers. Deze klantgerichte nadruk bij het testen en ontwikkelen van gebruikersinterfaces is één van de vele voordelen van onze crowdtesting aanpak.

Flexibiliteit, schaalbaarheid en snelheid in uw digitale softwareontwikkeling

Crowdtesting met onze internationale online community bevrijdt u van de beperkingen in uw ontwikkelingsproces. Heterogeniteit van apparaten en besturingssystemen, schermresoluties, beperkte tijd en middelen behoren nu tot het verleden.

Met de hulp van onze online testers en ruime verzameling aan apparaten binnen handbereik is functioneel testen en het leveren van een best-in-class klantervaring voor uw exacte doelgroep eenvoudiger dan ooit tevoren. Verlies geen tijd, geld of andere middelen meer door intern te testen – maak nu gebruik van de kracht van de Crowd.