You are here:

QA, Change & Release management

done [#1476]Created with Avocode.

Kernactiviteiten

Release Management is een unit binnen M2Q die zich gespecialiseerd heeft in alle aspecten om IT-diensten en software in productie te zetten en te ondersteunen. Wij leveren mensen en diensten die zowel de processen en tools omvatten met steeds een oog voor de klant, het bedrijf en zijn gebruikers.

Diensten

Wij bieden een brede waaier van diensten en mensen om onze kernactiviteiten te ondersteunen. Deze diensten zijn van toepassing op de hele release managementcyclus of een deelaspect ervan(bijv. IT Service Management en IT Service Transition), naargelang de noodzaak.

In het kort leveren we de volgende diensten:

 • Audit - Quick Scan(1 dag) of een volledige audit(5 tot 15 dagen) van jullie release management processen.
 • Proces Analyse, Optimalisatie en Implementatie - dit zijn alle processen die een inpak kunnen hebben op de kwaliteit van de geïmplementeerde IT-diensten & Software.
  • Release-, Service-, en IT Change Management processen.
  • Software(Development) Life Cycle.
  • Software Quality Assurance.
 • Sourcing - het leveren van de correcte persoon voor het leveren van de gevraagde diensten.
 • Training & Coaching - aangepast aan de vraag en nood van de klant en werknemers.
 • Tooling - ondersteuning bij de tool selectie en implementatie.

Aanpak

We starten steeds van een standaard aanpak die we aanpassen aan de opdracht, de klant en de eindgebruikers. Wij focussen heel sterk op een 2-wegs communicatie en een iteratieve en collaboratieve aanpak met mogelijkheden om regelmatig bij te sturen.

Aanbod

Wij beschouwen elke opdracht als even belangrijk ongeacht de grootte en de impact. Een opdracht kan focussen op het volledige proces of op een deel ervan of zelfs op een heel specifiek probleem(bijv. inrichten van een Change Advisory Board). In alle gevallen wordt er gekeken hoe kwaliteit kan geïntegreerd worden tijdens de oplevering.

Onze focus bij elke opdracht is de klant tevreden te stellen.

Test ons uit. Nu!