Trainingen

Standaardtrainingen of op maat, bij ons of op een locatie naar keuze … de M2Q-trainingen passen zich aan uw behoeften aan. Elke training bevat praktijkgerichte oefeningen om de theoretische kennis meteen te toetsen. 

Certified Agile Tester(CAT)

Na deze 5-daagse training hebben uw testers diepgaande kennis van de principes van de Agile benadering van software ontwikkeling.

Infofiche Training ‘Certified Agile Tester'

Certified Agile Essentials

Na deze 2-daagse training hebben uw medewerkers de basistechnieken van Agile onder de knie.

Infofiche Training ' Certified Agile Essentials'

Training ‘Testing for developers’

Na deze driedaagse opleiding hebben uw medewerkers de testtechnieken op code- en objectniveau in de vingers. Boordevol praktische oefeningen.

Infofiche Training ‘Testing for developers'

Training ‘Testing basics’

Na deze driedaagse basisopleiding weten uw testers hoe ze dynamische test cases ontwikkelen, hun testen afstemmen op uw business requirements, testdata voorbereiden en testrapporten schrijven.

Infofiche Training ‘Testing basics’

Training ‘Test Case Development’

Een eendaagse cursus. De cursist ontwikkelt een dynamische testcase op basis van de business requirements en volgens een ‘beslissingsboom’.

Infofiche Training ‘Test Case Development’

Training ‘Test Management’

Op twee dagen leren de cursisten hoe ze een testorganisatie moeten leiden. Ze ontdekken de belangrijkste aspecten van test management.

Infofiche Training ‘Test Management’

Training ‘Test Rapportering’

Een sessie van een halve dag. De coach licht verschillende testrapporten toe. De cursisten passen de geleerde theorie toe met praktijkgerichte oefeningen.

Infofiche Training ‘Test Rapportering’

Training ‘Testlink & Mantis'

Een eendaagse cursus. De cursist leert hoe men de freeware tools 'Testlink en mantis' optimaal kan gebruiken binnen de organisatie.

Infofiche Training ‘Testlink & Mantis’

 

Neem gerust met ons contact op voor meer informatie of voor het boeken van een training.

 

Test ons uit. Nu!