Personeel

ISTQB-certificaten

De M2Q-experts maken het verschil. Al onze adviseurs en specialisten hebben een ISTQB-certificaat op zak. Een bewijs dat ze softwaretesting beheersen. Heel wat medewerkers kunnen zelfs een certificaat voor gevorderden voorleggen dat hen tot expert maakt in specifieke terreinen van testing.

Continu trainen

Het ISTQB-certificaat is slechts een begin. M2Q investeert onafgebroken in de kwaliteit van haar team. Interne en externe trainingen garanderen dat onze experts op de hoogte blijven van de jongste testontwikkelingen. Iedere medewerker krijgt een persoonlijk trainingsschema: jaar na jaar. Met behulp van onze carrièrematrix groeien ze door in de organisatie.

Carrière maken bij M2

Special Interest Groups

In 2010 richtte M2Q twee ‘Special Interest Groups’ of SIG’s op. De ene focust zich op testmethodologieën, de andere op testinstrumenten. De groepen bespreken nieuwe evoluties en maken zich nieuwe vaardigheden en kennis eigen rond deze onderwerpen. De opgedane knowhow wordt intern gedeeld. Op die manier vindt u altijd de meest recente technieken terug in onze aanpak.